Вхiд на сайт
Авторизацiя

Україна з 1 липня почала головувати в ОЧЕС

Україна з 1 липня почала головувати в ОЧЕС
У суботу, 1 липня, Україна почала головувати в Організації чорноморського економічного співробітництва (ОЧЕС), змінивши на посту Туреччину.

Про це стало відомо під час 36-го засідання Ради міністрів закордонних справ країн - членів ОЧЕС, повідомляли в прес-службі МЗС України.

"36-е засідання Ради міністрів завершилося церемонією передачі головування в Організації від Туреччини до України на черговий піврічний період, який почнеться з 1 липня 2017 року", - йдеться в повідомленні.

Перший заступник міністра закордонних справ Вадим Пристайко підкреслив, що агресивна політика Росії стала перешкодою ефективній співпраці країн і зазначив, що українське головування буде зосереджено на проблемах економічного співробітництва в умовах кризи безпеки в регіоні, передає НВ.

"Серед пріоритетів українського головування в ОЧЕС є реалізація багатосторонніх регіональних проектів, зокрема в сфері транспорту. У зв'язку з цим Україна планує провести зустріч міністрів транспорту та ряд заходів на експертному рівні", - йдеться в повідомленні.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: