Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліцейські затримали жінку, яка обікрала чоловіка в одній із установ Мукачева

Поліцейські затримали жінку, яка обікрала чоловіка в одній із установ МукачеваМукачівка викрала гаманець з грошима документами та мобільний телефон у незнайомого чоловіка. За кілька годин поліцейські затримали жінку з краденим.

До чергової частини Мукачівського відділу поліції звернувся чоловік, який повідомив, що перебуваючи у приміщенні однієї з установ в Мукачеві залишив свої особисті речі. Коли через 5 хвилин він повернувся, ні гаманця, ні телефону на місці вже не було.

Одразу на місце події прибули правоохоронці. На камерах відеоспостереження вони побачили як невідома жінка взяла речі та вийшла з приміщення установи. За кілька годин незнайомку розшукали поліцейські у селі Верхня Визниця Мукачівського району. Саме там проживає 29-річна жінка з сім’єю. Після того як вона викрала чужі речі, розповіла підозрювана, вона швидко сіла в таксі і поїхала додому. Свій вчинок пояснила – браком грошей.
Поліцейські затримали жінку, яка обікрала чоловіка в одній із установ Мукачева
Поліцейські затримали жінку, яка обікрала чоловіка в одній із установ Мукачева

За даним фактом слідча Мукачівського відділу поліції відкрила кримінальне провадження за част.1 ст.185 Кримінального кодексу України – крадіжка. Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації
поліції в Закарпатській області




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: