Вхiд на сайт
Авторизацiя

Кібератака на Україну зупинена – Кабмін

Кібератака на Україну зупинена – КабмінВсі стратегічні підприємства, в тому числі підприємства по забезпеченню безпеки держави, працюють в штатному режимі

Масштабна кібератака на корпоративні мережі і мережі органів влади України, яка відбулася вчора, 27 червня, була зупинена. Про це повідомляє прес-служба Кабінету міністрів України.
"Ситуація під повним контролем фахівців з кібербезпеки. Зараз вони працюють над відновленням втрачених даних", – відзначили в Кабміні.
Згідно з повідомленням, всі стратегічні підприємства, в тому числі підприємства по забезпеченню безпеки держави, працюють в штатному режимі.
Як відомо, 27 червня найбільшої хакерської атаки, яка поширює вірус Petya, що блокує роботу комп'ютерних систем, зазнали українські банки, енергетичні компанії, державні інтернет-ресурси і локальні мережі, українські медіа і ряд інших великих підприємств.
Атака почалася практично одночасно близько 11:30. Вірус поширився дуже швидко. Виявляється у відмові роботи комп'ютерів на платформі Windows. Перевантажується і зашифровується.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: