Вхiд на сайт
Авторизацiя

Небезпечний вірус атакує українські компанії

Небезпечний вірус атакує українські компанії
27 червня відбулась хакерська атака, внаслідок якої постраждали чимало українських компаній. Невідомим вірусом уражено кілька українських банків, державні та комерційні підприємства.

"Ми зазнали хакерської атаки. Змушені були вимкнути всі комп'ютери, очікуємо дозволу на включення від служби безпеки", – повідомили у прес-службі "Київенерго".

В НБУ теж попередили банки та інших учасників фінансового сектору про зовнішню хакерську атаку.

"У результаті цих кібератак банки зазнають труднощів з обслуговуванням клієнтів і здійсненням банківських операцій", - підтвердили в Нацбанку.

Про хакерську атаку заявили і в компанії "Нова пошта". Підприємство наразі не може обслуговувати клієнтів.

"Через масовану атаку вірусу Petya.A на наші інформаційні системи відділення та контакт-центр "Нова пошта" тимчасово не можуть обслуговувати клієнтів", – повідомили у прес-службі компанії.

Друзі,
Важливе повідомлення: через масовану атаку вірусу Petya.A на наші інформаційні системи відділення та контакт-цент...

Опубликовано Нова пошта 27 июня 2017 г.


Раніше повідомлялось, що на медіахолдинг ТРК "Люкс", до складу якого входять "24 Канал", національна мережа радіостанцій "Радіо Люкс" та "Радіо Максимум", а також низка популярних інтернет-сайтів, скоєно вірусну атаку.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: