Вхiд на сайт
Авторизацiя

Мінінфраструктури спільно з МВС готують нові перевірки водіїв

Мінінфраструктури спільно з МВС готують нові перевірки водіїв
Міністерство інфраструктури україни і Міністерство внутрішніх справ підписали спільний план дій щодо забезпечення безпеки на дорогах країни. Про це повідомляє Департамент комунікації Національної поліції України.

Спільний план дій передбачає посилення контролю як за перевезенням пасажирів, у тому числі — під час курортного сезону, так і транспортування негабаритних та небезпечних вантажів.

За словами заступника голови Нацполіції Олександра Фацевича, Міністерство інфраструктури, Міністерство внутрішніх справ підписали спільний план дій, адже одне з основних завдань Національної поліції – це забезпечення безпеки на дорогах країни.

Заступник голови Національної поліції України зазначив, що в Україні сьогодні триває курортний сезон. У зв’язку з цим значна кількість людей переміщається дорогами України.

«Ми маємо не надто хорошу статистику, в першу чергу – з перевезенням пасажирів. Тому наше завдання – посилити контроль та боротьбу з нелегальними перевізниками. І сьогодні ми проводимо брифінг, щоб громадяни зрозуміли це і поставилися до цього серйозно», – підкреслив Олександр Фацевич.

Він також зазначив, що ще одним важливим питанням є перевезення негабаритних та небезпечних вантажів. Через порушення правил таких перевезень сталася низка ДТП. Крім того, фіксуються факти пошкодження дорожнього полотна, і вони, в свою чергу, теж призводять до дорожньо-транспортних пригод.

«Тому наше сьогоднішнє завдання – Укртрансбезпеки та Національної поліції -
забезпечити безпеку громадян на дорозі, на яку вони заслуговують», – підкреслив заступник голови Нацполіції, додавши, що ця думка є основним посилом спільного плану дій двох відомств.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: