Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Хусті затримали злодія, який обікрав автомобіль

У Хусті затримали злодія, який обікрав автомобіль
Співробітники Хустського відділу поліції розшукали чоловіка, який підозрюється в крадіжці магнітоли з автомобіля у райцентрі.

Як повідомляють у поліції області, на службу «102» надійшло повідомлення від хустянина про крадіжку з його автомобіля. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що в вночі в Хусті на вулиці Львівській невідома особа пошкодила замок на дверцятах «Mercedes Sprinter», який належить заявнику. Після цього з салону зникли автомагнітола, домкрат та розгалужувач.

В ході досудового розслідування співробітники Хустського відділу поліції встановили, що до крадіжки причетний 48-річний місцевий житель. За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 ККУ, тобто крадіжка. Таке правопорушення карається арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: