Вхiд на сайт
Авторизацiя

Протягом доби на Закарпатті зупинили 9 нетверезих водіїв

Протягом доби на Закарпатті зупинили 9 нетверезих водіїв
Випадки керування транспортними засобами напідпитку зафіксовано в Тячівському, Виноградівському, Хустському та Іршавському районах

Одразу три адмінпротоколи за керування в нетверезому стані було складено в місті Хуст. Так, на вулиці Івана Франка була зупинена жителька Кривого Рогу, оскільки рухалася на авто «Mercedes» без переднього номерного знаку. Крім того, з’ясувалося, що жінка перебувала за кермом нетверезою.

За порушення дорожньої розмітки по вулиці Центральній у Хусті було зупинено місцевого мешканця. Чоловік їхав на «ВАЗ 2104» напідпитку та не мав посвідчення водія.

Ще на одного хустянина, водія «Volkswagen», було складено два адмінпротоколи за скоєння ДТП, а саме зіткнення з металевою огорожею, а також керування в нетверезому стані.

У селі Усть Чорна Тячівського району за порушення дорожньої розмітки було зупинено водія автомобіля «CHERY Tiggo». Крім цього, тячівські працівники поліції зупинили нетверезих скутериста, що керував транспортним засобом без шолома, та водія «ВАЗ 2110», який їхав без пристебнутого ременя безпеки. Останній порушує правила дорожнього руху вже не вперше. Чоловіку оформлено відповідний штраф. Автомобіль поміщено на штрафмайданчик Тячівського відділу поліції.

Також двох нетверезих водіїв зупинили виноградівські правоохоронці. Поблизу села Вилок було зупинено хустянина, водія автомобіля «Mercedes Sprinter», який не пристебнув пасок безпеки, та водія «ВАЗ 2705», який порушив правила обгону.

У селі Великий Раковець, що на Іршавщині, нетверезий вінничанин, водій «ВАЗ 2103» в’їхав у припаркований на узбіччі «ВАЗ 2115».

На всіх порушників правил дорожнього руху складено відповідні адмінпротоколи, інформують у поліції області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: