Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські прикордонники виявили групу нелегальних мандрівників із Азії (ФОТО)

Закарпатські прикордонники виявили групу нелегальних мандрівників із Азії (ФОТО)
Трьох жінок та одного чоловіка без документів зупинили за 50 м до державного кордону з Угорщиною.

В рамках проведення операції «Кордон-2017», сьогодні вночі прикордонники відділу «Велика Паладь» Мукачівського загону затримали чотирьох нелегальних мігрантів з Азії. Одного чоловіка та трьох жінок прикордонний наряд зупинив за 50 метрів до українсько – угорського кордону.

Жодних документів затримані особи при собі не мали. Прикордонникам мандрівники повідомили, що вони є громадянами Пакистану та мали намір незаконно перетнувши кордон з Угорщиною, в подальшому покращити умови свого життя в одній з країн ЄС.

Затриманих осіб доставлено в прикордонний підрозділ. Наразі тривають фільтраційно – перевірочні заходи, встановлюються обставини правопорушення.

За спробу порушення державного кордону на іноземців складено протоколи адмінправопорушення, справу буде скеровано до суду, повідомила прес-служба Мукачівського прикордонного загону.

Закарпатські прикордонники виявили групу нелегальних мандрівників із Азії (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: