Вхiд на сайт
Авторизацiя

"Укрзалізниця" впроваджує послугу "квитки першої хвилини"

"Укрзалізниця" впроваджує послугу "квитки першої хвилини"
Перші залізничні квитки до Чехії можна буде купити зі знижкою до 1000 гривень. Про це на своїй сторінці в Facebook написав голова "Укрзалізниці" Войцех Балчун.

Як зазначив Балчун, перші три квитки у кожному продажу, що відкривається, в сполученні Київ – Прага – Київ, будуть продаватися зі значним дисконтом, повідомляє "Економічна правда".

"За угодою між ПАТ "Укрзалізниця" та АТ "Чеські залізниці" встановлено спеціальні тарифні умови та умови реалізації проїзних документів на окремо виділені 3-и місця для проїзду в сполученні Київ – Прага – Київ", - написав голова УЗ.
Зазначається, що така поїздка зі знижками може бути оформлена тільки від/до станцій Київ та Львів до/від станцій Чехії (Словаччина – тільки транзитом). Придбати квитки до Чехії чи з Чехії в Україну за дисконтом можна як "туди та зворотно", так і тільки в одному напрямку "туди" або "зворотно".

У повідомленні наголошується, що спеціальні тарифні умови не комбінуються з іншими пропозиціями, у тому числі і дитячими квитками. Квитки за дисконтом не можна повернути, обміняти та переоформити.

"Порівняйте переваги дисконту: вартість проїзду станом на 22 червня за дисконтною програмою у сполученні Київ - Прага – 1891,70 гривень (64,0 євро); Львів - Прага – 1513,95 гривень (51,0 євро). Квитки за звичайним тарифом на цю ж дату для міжнародного сполучення Київ - Прага – 2868,05 гривень (98,6 євро); Львів - Прага – 2403,12 гривень (82,6 євро)", - йдеться у повідомленні.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: