Вхiд на сайт
Авторизацiя

Берегівська поліція розкрила крадіжку велосипеду

Берегівська поліція розкрила крадіжку велосипеду
Співробітники Берегівського відділу поліції встановили особу чоловіка, який причетний до крадіжки велосипеду в смт. Батьово.

Вчора, 24 червня, на лінію «102» надійшло повідомлення про крадіжку велосипеду в смт. Батьово Берегівського району. Заявниця повідомила, що транспортний засіб лишила біля продуктового магазину, звідки він зник.

Група реагування патрульної поліції Берегівського відділу оперативно встановила особу, причетну до крадіжки, та розшукала підозрюваного. Ним виявився 49-річний місцевий житель.

В діях чоловіка поліція вбачає ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 ККУ, тобто крадіжка.

Таємне викрадення чужого майна карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: