Вхiд на сайт
Авторизацiя

Оперативники Великоберезнянщини розшукали викрадача електроінструментів

Оперативники Великоберезнянщини розшукали викрадача електроінструментівСпівробітники кримінальної поліції Великоберезнянського відділення розшукали чоловіка, який привласнив електроінструменти в селі Чорноголова.

На службу «102» надійшло повідомлення від жительки села Чорноголова Великоберезнянського району про те, що знайомий їй чоловік забрав з будинку електроінструменти та не хоче їх повертати. Слідчо-оперативна група встановила, що підозрюваний привласнив бензопилу та електропили, загальною вартістю 9 тисяч гривень. Поліція розшукала чоловіка та вилучила в нього речові докази. 20-річному жителю села Чорноголова повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 ККУ, тобто крадіжка з проникненням. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Відділ комунікації
поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: