Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті під час пожежі постраждав чоловік

На Закарпатті під час пожежі постраждав чоловік
Підрозділами Управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 17 виїздів, з них два – хибні.
22.06.2017 о 11:57 - пожежа в господарській будівлі за адресою: м. Берегово, вул. Мукачівська. На пожежі отримав опіки ІІ ст. обличчя, рук та грудної клітки власник господарської будівлі 1954 року народження. Вогнем знищено перекриття та покриття площею 30 м2 та речі домашнього вжитку. Збитки встановлюються. Ймовірна причина – необережність під час паління.
22.06.2017 о 19:51 - загорання сухої трави на відкритій території за адресою: Ужгородський район, с. Соломоново, вул. Миру, б/н. Пожежею знищено гектар сухої трави. Ймовірна причина - необережне поводження з вогнем.

Аналіз пожеж сухотрав’я та сміття на відкритій території

З початку року (станом на 20:00 22 червня) підрозділи оперативно-рятувальної служби Закарпатської області в екосистемах краю ліквідували 460 пожеж. Загальна площа знищеної сухої трави, чагарників та сміття становить 558,106 га.

Некласифіковані надзвичайні події

22.06.2017 о 07:13 до ОКЦ надійшло повідомлення про виявлення підозрілої коробки в залі очікування залізничного вокзалу за адресою: м. Ужгород, вул. Станційна.

О 08:00 працівниками ГУНП обстежено приміщення будівлі та прилеглу територію на наявність вибухонебезпечних предметів.

Останніх не виявлено, виклик виявився хибний.

З приміщення залізничного вокзалу та прилеглої території було евакуйовано 30 громадян.

Рух залізничних потягів не припинявся.

Надзвичайні ситуації, події та пожежі, на яких продовжувались заходи з ліквідації

22.06.2017 о 15:00 групою піротехнічних робіт АРЗ СП вилучено та знищено мінометну міну калібром 120 мм часів Другої світової війни. Її було виявлено 21.06.2017 за адресою: м. Мукачево, І.Франка, б/н.

Стан загиблих на водних об’єктах


Станом на 06:00 23 червня 2017 року на території Закарпатської області зареєстровано 8 випадків загибелі людей на воді. За аналогічний період минулого року – 8 випадків (всього у 2016 році на водних об’єктах області загинуло 22 громадянина).

Виявлені та знищені ВНП

З початку 2017 року (станом на 23 червня) група піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення У ДСНС України у Закарпатській області 51 раз залучалася на вилучення та знищення ВНП, а саме:

артилерійські снаряди – 52 од.,

мінометні міни – 52 од.,

гранати – 76 од.

запали – 2 од.

інші -9 од.

усього – 191 одиниця ВНП.

У ДСНС України у Закарпатській області



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: