Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Зaкарпатті виявили факт перевищення владних повноважень двома старшими лейтенантами поліції

Сьогодні, 22 червня, оперативники закарпатського управління внутрішньої безпеки Національної поліції та слідчі прокуратури області оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення двом правоохоронцям з управління протидії наркозлочинності.
На Зaкарпатті виявили факт перевищення владних повноважень двома старшими лейтенантами поліції

Про це повідомив начальник в Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Роман Стефанишин.

Підрозділ поліції, який займається внутрішньою безпекою, постійно перевіряє всіх і кожного нашого працівника, тому факт перевищення владних повноважень двома старшими лейтенантами поліції виявили одразу. За те, що двоє правоохоронців управління протидії наркозлочинності безпідставно звинуватили 22-річного жителя Чопа у вчиненні злочину та отримали від нього 4 тисячі гривень, обоє понесуть кримінальну відповідальність. Їм оголошено про підозру у вчиненні правопорушення, перебаченого ч.2 ст.189 ККУ, тобто вимагання, та ч.2 ст.365 ККУ – перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу.

Хочу наголосити, що реформа в поліції поставила такі високі вимоги до правоохоронців, яких система ще не знала. Лояльного ставлення до поліцейських, які перевищують свої повноваження, недобросовісно виконують свою роботу, а тим більше – відверто порушують закон, немає і не буде. Кожна людина у поліцейській формі – під пильним контролем.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: