Вхiд на сайт
Авторизацiя

У багажнику автомобіля закарпатець возив пістолет і мачете (ФОТО)

У багажнику автомобіля закарпатець возив пістолет і мачете (ФОТО)
Як повідомляють правоохоронці, дозволів на небезпечні знахідки чоловік не мав. На правопорушника складено протокол адмінправопорушення.

Цієї ночі на контрольному посту «Нижні ворота», що на Закарпатті, прикордонники Мукачівського загону спільно з співробітниками Національної поліції зупинили автомобіль «Мерседес» чеської реєстрації під керуванням жителя міста Берегове.

Під час огляду даного авто правоохоронці виявили 9 мм газовий пістолет «Ронд» та мачете, які українець перевозив у багажному відділенні без відповідних дозволів.

По даному факту на правопорушника складено протокол адмінправопорушення за ст. 195-2 КУпАП (порушення порядку придбання, зберігання, реєстрації або облік газових пістолетів та патронів до них).

Виявлений мачете співробітники Національної поліції вилучили для проведення експертизи, інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

У багажнику автомобіля закарпатець возив пістолет і мачете (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: