Вхiд на сайт
Авторизацiя

Три ефективні правила для продуктивного дня

Три ефективні правила для продуктивного дня
Продуктивність роботи визначається не тільки тим, скільки всього ви встигаєте, але і умінням управляти своїм часом.

Портал Lifehacker зібрав три простих правила, при дотриманні яких ви проведете свій день максимально продуктивно.

Спіть вдень

Через ранні підйоми або затримання на роботі до ночі часто призводять до депривації сну (нестача або цілковита відсутність задоволення потреби у сні).

Дослідження NASA про вплив денного сну на роботу пілотів показали, що 26 хвилин дрімоти підвищують працездатність на 34%.

Дрімайте вдень 15-20 хвилин, після того, щоб пробудитися, дозвольте собі випити кави.

Менше соцмереж та новин

Навіщо тонути в потоках неякісного контенту, витрачати час на його фільтрацію, якщо є фундаментальні книги, автори, преса і концепції?

Увага – безцінний, але обмежений ресурс. Витрачайте його на генерування знань (написання статті, читання підручника, відвідування тренінгу) або емоцій (хороші фільми, спілкування з друзями).

Робіть перерви


Це корисно для здоров'я, а ще перерви обов'язково потрібні для поповнення когнітивного ресурсу і відновлення концентрації.

Вийдіть на прогулянку в парк або раз в півгодини хоча б просто прогулюйтеся до кулера з водою. Відірвіться від монітора і клавіатури і помалюйте що-небудь на папері.

Якщо ви фрілансер, вбудовуйте в робочі тайм-аути домашні клопоти (помийте посуд, винесіть сміття, пограйтесь з котом).

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: