Вхiд на сайт
Авторизацiя

ВІДЕО ДНЯ: про відомі підприємства Закарпаття зняли яскравий презентаційний ролик

ВІДЕО ДНЯ: про відомі підприємства Закарпаття зняли яскравий презентаційний ролик


Сьогодні, 20 червня, у мережі опубліковано довгоочікувану презентаційний ролик про відомі підприємства Закарпатської області.

Відео насичене яскравими кадрами з висоти пташиного польоту, цікавими подробицями ведення бізнесу у краї та коментарями керівництва підприємств.

"Завершено роботу над замовленням благодійної організації "Закарпатське агентство з інвестицій, інновацій та розвитку". Коротенький фільм про ведення бізнесу в Закарпатті і перспективність нашої області. Дякую всім причетним за підтримку та допомогу. Сподіваюсь формат проекту Вам сподобається. Приємного перегляду!", - звернувся до глядачів один з авторів проекту Сергій Чурко.

До слова, над проектом також працювали оператори Павло Товтин, Юрій Резвий, колектив Credo Films, сценарист Оксана Нірода, закадровий текст читав Мирослав Поляковський.

Дивимось:



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: