Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Міжгірщині озброєний нетверезий чоловік погрожував вбити свого односельця (ФОТО)

На Міжгірщині озброєний нетверезий чоловік погрожував вбити свого односельця (ФОТО)
У селі Сойми Міжгірського району нетверезий місцевий житель зі зброєю погрожував убивством односельцю. Постраждалих нема. Поліція затримала підозрюваного. За фактом розпочато кримінальне провадження

Сьогодні, о 01:13, до міжгірських правоохоронців звернувся 47-річний приватний підприємець. Чоловік повідомив про хуліганські дії свого знайомого у приміщенні місцевого кафе.

Як з’ясувала слідчо-оперативна група та працівники сектору реагування патрульної поліції, які прибули на місце події, нетверезий 39-річний житель села Сойма, перебуваючи на другому поверсі кав’ярні, у ході словесної перепалки з односельцем, погрожував йому вбивством та вистрелив з пістолета. Куля влучила в радіатор опалення. Постраждалих нема. Зброю та 13 набоїв вилучено та направлено на експертизу, яка визначить їх вид та походження.

За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 129 Кримінального кодексу України (Погроза вбивством). Слідство триває, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На Міжгірщині озброєний нетверезий чоловік погрожував вбити свого односельця (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: