Вхiд на сайт
Авторизацiя

Мінінформ склав свій список сайтів для заборони

Мінінформ склав свій список сайтів для заборони
Міністерство інфраструктури впродовж понеділка опублікує список сайтів, яких рекомендує заборонити через загрозу безпеці. Про це в ході прес-конференції у понеділок заявив міністр інформаційної політики Юрій Стець.

"Ми запропонували свій перелік сайтів, доступ до яких потрібно заборонити в Україні", - зазначив він. За словами міністра, там не було ні Вконтакте, ні Яндекса. "На сайті міністерства ви побачите цей список через кілька годин", - додав він.

Як стало відомо 31 травня, міністр інформаційної політики Юрій Стець написав заяву про відставку з посади за станом здоров’я.
На час перебування в лікарні міністр поклав функції виконуючого обов'язки голови відомства на свого першого заступника Еміне Джапарову.

У понеділок, 19 червня, спікер Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що на даний момент відсутнє рішення профільного комітету щодо заяви про відставку Стеця.

Як відомо, 15 травня президент Петро Порошенко підписав указ, яким ввів в дію рішення РНБО про оновлення списку санкцій проти низки російських компаній, серед яких "Аерофлот", соцмережі "Вконтакте" і "Одноклассники", компанія "Яндекс" тощо.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: