Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Україні покращилися споживчі настрої

В Україні покращилися споживчі настрої
Українці очікують зростання економіки.

У травні в Україні індекс споживчих настроїв становив 58 пунктів. Це на 3,2 пункта більше, ніж було у квітні. Тобто споживчі настрої українців покращилися.

Це сталося на тлі очікуваного розвитку та зростання економіки, очікування щодо незростання безробіття, незначного покращення матеріального становища. Водночас українці почали рідше здійснювати великі покупки. Про це йдеться в дослідженні GfK Ukraine.

"У травні 2017 року значення індексу особистого матеріального становища, очікуваних змін особистого матеріального становища та розвитку економіки найближчого року сягнули максимального рівня за останні два роки (з травня 2015 року). Водночас індекс очікуваної динаміки безробіття зафіксовано на мінімальному рівні. Цей результат свідчить, що у сприйнятті громадян стан справ у економіці поліпшується, а кризовий час пройдено", – коментують аналітики GfK Ukraine.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: