Вхiд на сайт
Авторизацiя

Вчені з'ясували, чому домашні тварини небезпечні для людини

Вчені з'ясували, чому домашні тварини небезпечні для людини
Кожен п'ятий власник домашньої тварини скаржиться на незручності, спричинені перебуванням вихованця у спальні в нічний час

Фахівці клініки Майо стверджують, що незважаючи на користь домашніх тварин для здоров'я господарів, знаходження вихованців в господарській спальні в нічний час погано впливає на якість сну людини.

Кожен п'ятий власник домашньої тварини скаржиться на незручності, спричинені перебуванням вихованця у спальні в нічний час. Дослідження, проведене фахівцями клініки Майо, показало, що основна причина занепокоєння – це шум, який створюють тварини вночі. Однак не тільки сторонні звуки, але і інші нюанси, пов'язані з перебуванням тварини в кімнаті, наприклад, запах або шерсть, яка потрапляє на ліжко, що значно погіршують якість нічного сну.

Цікавим виявилося і те, що піддослідні, які спали без партнера, заявили, що знаходження тварини поруч в нічний час дозволяє їм засипати комфортніше і відчувати себе більш затишно. Ймовірно, такі розбіжності в думках пов'язані ще і з розмірами і породами тварин, а також площею кімнати для сну.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: