Вхiд на сайт
Авторизацiя

Xiaomi випустили окуляри, які здатні зберегти зір до старості

Xiaomi випустили окуляри, які здатні зберегти зір до старості
Компанія Xiaomi випустила окуляри Roidmi B1, які здатні захистити людину від шкідливого ультрафіолетового випромінювання.

Таким чином зір людини можна зберегти до самої старості. Компанія акцентувала, що Xiaomi Roidmi B1 повністю захищають користувача від шкідливого випромінювання комп’ютера.

Скло лінз окулярів складається із 9 шарів, які захищають на 35% від блакитного і на 99,9% від ультрафіолетового випромінювання. Саме вони найбільше псують зір людини.

Виготовленням таких окуляр займалась одна із провідних компаній по виробництву лінз в Японії. Незважаючи на свою захисну дію, окуляри дуже компактні та легкі, тож вони майже не відчуваються при носінні. До того ж скло лінзи майже не вимазується.

У комплекті йдуть дві лінзи в 9 шарів, а також бічні тримачі для окулярів. Вартість таких окуляр в Україні становить 1499 гривень.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: