Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 18-24 червня: Тельцям не час для романтичних подвигів, а Водоліїв чекає аврал на роботі

Гороскоп на 18-24 червня: Тельцям не час для романтичних подвигів, а Водоліїв чекає аврал на роботі
Астролог Любов Шехматова підготувала черговий прогноз на наступний тиждень для представників усіх знаків зодіаку.

ОВНИ. Зосередьтеся на домашніх справах, наведіть порядок в домі, залатайте дірки в психологічній аурі родини, наради з домочадцями є необхідним атрибутом буття. Зараз активується дух родоводу, тому цуратися проблем близьких не можна – заблокуєте пуповину харчування генетичного досвіду попередніх поколінь роду.

Копайтеся в історичному минулому свого краю, вивчайте національні традиції, досліджуйте сімейне коріння. Бажано відвідати місце народження, відновити зв'язок з далекими родичами.

У шлюбі віддайте кермо влади благовірним.

ТЕЛЬЦІ. Ви чарівні, сексуальні, чим заворожуєте протилежну стать, але зараз не час для романтичних подвигів. Зміцнюйте шлюбний союз, нині він тримається не на грошах супутника, а на сексуальному магніті.

З близькими, родичами, колегами, сусідами, друзями намічається трансформативно-оздоровча смуга, відносини повинні перейти на новий виток розвитку. Підведіть підсумки, розставте крапки над "і", і починайте все по-новому з урахуванням допущених раніше промахів.

На ділових території слід продуктивно співпрацювати з партнерами, про самостійність забудьте, тільки в гармонійному колективі ви здатні проявити таланти, стати фахівцем широкого профілю, поповнивши скарбничку професійних досягнень.

Робити ставку на кар'єрне зростання не слід, тут доля наклала вето, перш за все займайтеся родиною, домашніми справами. Якщо грошей не вистачає, беріться за додаткові завдання, підробляйте на стороні.

БЛИЗНЮКИ. На шляху реалізації бажань горить зелене світло. Самооцінка змінюється. Але щоб не розбестити "хочу", належить зробити ревізію глобальних цінностей, щось втратить актуальність, відійде в минуле, звільнивши місце новим пріоритетам. Головне – тримати в балансі духовне і матеріальне. Не хлібом єдиним живе людина.

Розширюйте коло спілкування, інвестуйте все, чим багаті, в сімейне благополуччя, робіть важливі покупки, створюйте душевний комфорт під рідним дахом. Енергія вирує і вимагає виходу.

На службі позитивна атмосфера, удосконалюйтеся як фахівець і заробляйте гроші.

Амурні справи під грифом "секретно", не виставляйте напоказ інтимне життя.

РАКИ. Вас чекає фаза перетворення. Більшість потреб і бажань відходить у минуле, звички кардинально змінюються, недоліки зникають. Швидше завершуйте недопрацьовані хвости, інакше потім вони надовго зависнуть баластом, заважаючи прогресивному руху.

Не пускайте нічого на самоплив, узгодьте дії з партнерами по шлюбу, співробітниками. Серцева і ділова гармонія неможливі без солідарної підтримки один одного.

Працювати до знемоги на роботі не слід, підірвете здоров'я. Прислухайтеся до фізіологічних ритмів організму.

Грунт для особистого щастя – турбота про сім'ю, дім – благословенний оазис. Пам'ятайте про це в моменти відчаю і радості.

ЛЕВИ. Персональна ініціативність – запорука тріумфу на всіх фронтах. Втім, громадська метушня зараз на шкоду, не встрявайте в колективні розбірки, це буде збивати з пантелику. Відійдіть в тінь, побудьте відлюдником. Наодинці з собою відчуєте, як правильно діяти далі. Внутрішній голос підкаже вірні думки, зважені рішення.

Щоб не відлякати удачу, прикусіть язика і не афішуйте те, що робите. Опікайте нужденних, активно займайтеся благодійністю. Вона повинна стати невід'ємною частиною буття, оскільки є відкупом перед небесами за минулі гріхи.

ДІВИ. Вам належить кардинально змінити напрямок діяльності. Як з'ясується, старі цілі себе вичерпали, це закономірний процес, прийшов час завершення відпрацьованих програм і переходу на нові орієнтири.

Радьтеся з досвідченими соратниками, друзями, рідними і готуйте плідну ділову базу, інакше зерна ідей і зусиль не дадуть очікуваних паростків.

У любові гармонія, любовний ідеал поруч. Живіть душа в душу і будьте щасливі. А турбота про сім'ю – це хрест випробувань, який потрібно мужньо нести далі.

ТЕРЕЗИ. У сфері кадрових ротацій, професійних досягнень, бізнесі намічається переформатування. Головне завдання – добре зарекомендувати себе у вищого керівництва. Любіть всім серцем обрану професію, уникайте посадових зловживань і зліт гарантований (з надбавкою зарплати).

Але якщо це не ваше покликання, а тільки робота заради грошей, пора перекваліфікуватися, щоб реалізовувати природні таланти.

В особистих стосунках прогрес за дружбою, вона вища іпостась любові, а романтичні пристрасті – вчорашній день, цей етап пройдено.

СКОРПІОНИ. Кар'єра, бізнес, професіоналізм – ваш визначальний орієнтир в житті. Тримайтеся осіб, які поділяють ваші погляди, інтереси, прислухайтеся до їхніх думок, запозичте досвід, рекламуйте досягнення. Але при цьому чітко дотримуйтеся власної практичної стратегії.

Зараз ваші ідеали набувають нових барв, відходить у небуття те, що себе вичерпало і вже не може бути двигуном майбутнього. Втім, природа порожнечі не терпить, на зміну їм прийдуть нові цілі, плани, захоплення.

У шлюбних пар серця заб'ються в унісон, насолоджуйтеся спільними радощами.

СТРІЛЬЦІ. Чужі ідеї, поради – святе. Йде радикальна модернізація базових цінностей, де потрібна колосальна психологічна міцність, об'єктивна оцінка бажань і можливостей, плюс героїчна ділова хватка.

Приготуйтеся балансувати над прірвою бажань і можливостей, легких переможних стрибків вгору не буває. І пам'ятайте, якщо за вами немає надійного матеріального, морального тилу, ризикувати бездумно протипоказано. Друзі підтримають, але за умови, що ви для них – гідний друг.

Якщо стали "мішенню" для злодіїв, значить, ви не ліліпути, а Гуллівери по духу і для них небезпечні. Мужньо тримайтеся і не здавайтеся силам зла в полон! Це випробування (з лютого до листопада).

КОЗЕРОГИ. Інтереси оточення є першорядними. Будьте організованими, толерантними, не пресингуйте ділових, шлюбних партнерів. Вони – згусток емоцій і ризикують в експансивному пориві під вашим провокаційним тиском наламати дров.

Подбайте про їх психологічний комфорт, дайте можливість зробити перепочинок, відпочити, і тоді кращих помічників і надійних союзників, з якими можна йти в огонь і в воду, годі й шукати. А головне – любов, вона – ключ до вирішення найскладніших спільних проблем.

ВОДОЛІЇ. Приділіть увагу здоров'ю, не панікуйте з приводу поганого самопочуття – це наслідок накопиченого стресу в організмі, де йде зцілення хворобами.

На роботі гряде аврал, тут без вас, як без рук, якщо сходження по вертикалі йде з пробуксовкою – рух по службових горизонталі на відмінно. Беріться за нові обов'язки, завжди будьте на підхваті, не уникайте додаткових навантажень, подужаєте! Спеціаліст широкого профілю з вас вийде чудовий, а начальство буде в захваті і грошей додасть.

Ентузіастів-сміливців пропускайте вперед, нехай воюють. Ваше місце на задньому фланзі.

РИБИ. Працюйте на благо інших і здоров'я покращиться. Якщо подружні стосунки зайшли в глухий кут, стали ярмом на шиї, найкращим стимулом для їх реанімації послужить спільна турбота про дітей – вирушайте разом у відпустку.

Спільне творче заняття, хобі також вас об'єднає з рідними, тому варіантів для збереження шлюбного щастя багато, вибирайте за смаками і можливостями.

Одиноким любовним романтикам полювати за лівими захопленнями дозволяється. Якщо це вас одухотворяє, дерзайте!


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: