Вхiд на сайт
Авторизацiя

Житель Мукачева взяв покататися від знайомого велосипед та продав його

Житель Мукачева  взяв покататися від знайомого  велосипед та продав його
Поліція розшукала шахрая та повернула власникові велосипед, слідство триває.

У провадженні слідчого Мукачівського відділу поліції перебуває кримінальне провадження за фактом шахрайських дій, вчинених 24-річним мукачівцем. Той виманив від знайомого велосипед, аби покататися, та продав його за 500 гривень. Власник оцінив своє майно в 4 тисячі гривень.

Провівши ряд необхідних слідчих дій, поліція розшукала велосипед та повернула власникові. На даний час мукачівцю повідомлено про підозру у вчиненні ним кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 статті 190 Кримінального кодексу України (Шахрайство). Чоловікові загрожує покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Відділ комунікації
поліції Закарпатської області

При використанні матеріалу гіперпосилання на npu.gov.ua обов`язкове
версія для друку


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: