Вхiд на сайт
Авторизацiя

Інформація щодо реконструкції з надбудовою житлового будинку на вул. Волошина в Ужгороді

Інформація щодо реконструкції з надбудовою житлового будинку на вул. Волошина в Ужгороді
Як повідомив головний архітектор Ужгорода Олег Боршовський , житловий будинок на вул.Волошина №47 відповідно до історико-архітектурного опорного плану Ужгорода з визначенням зон охорони пам’яток та історичних ареалів, розташований на території історичного ареалу міста, не є пам'яткою архітектури.

Про це інформує прес-служба міськради. Власник цього будинку має історико-містобудівне обґрунтування «Реконструкція житлового будинку приміщення по вул. Волошина №47», розроблене ПП «Архетектос» м. Львів і погоджене Консультативною радою з питань охорони культурної спадщини Закарпатської облдержадміністрації (протокол від 3 жовтня 2016 року).

Проект «Реконструкція з надбудовою житлового будинку по вул. Волошина №47» розглянула й архітектурно-містобудівна рада при управлінні містобудування та архітектури Ужгородської міської ради (протокол № 2 від 10.03.2017 року).

Відтак управління містобудування та архітектури видало власнику містобудівні умови та обмеження забудови № 44/20-16/2017 від 21.04.2017 року на реконструкцію житлового будинку по вул. Волошина № 47. У документі прописані вимоги щодо охорони культурної спадщини згідно з історико-містобудівним обґрунтуванням та висновками архітектурно-містобудівної ради.

Дотримання законодавства у будівництві проведе відділ ДАБК Ужгородської міської ради.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: