Вхiд на сайт
Авторизацiя

Названі продукти, які може бути небезпечно вживати влітку

Названі продукти, які може бути небезпечно вживати влітку
Літо – чудова пора року, але не для продуктів. Якщо ви не хочете отруїтися, вам необхідно не зловживати цими продуктами або зовсім виключити їх зі свого раціону.

М'ясо і риба. Висока температура сприяє швидкому розмноженню бактерій в цих продуктах. Зокрема, варто відмовитися від свинини, адже вона найбільш схильна до цього.

Молочні продукти. Цей тип продукції вимагає зберігання тільки в холодильнику. Не хочете отримати харчове отруєння – відправляйте молоко та іншу продукцію в холодильник відразу після того, як прийдете додому з магазину.

Готова продукція. Салатики та інші смаколики, які продаються в супермаркетах, теж можуть загрожувати здоров'ю влітку. По-перше, ви не можете бути впевнені в тому, що їх зберігають в належних умовах і температурному режимі. По-друге, ви не можете знати, чи свіжа ця продукція.

Випічка. В основному мова йде про торти з кремами, адже більшість з них робляться на основі масла або вершків. Тому в такій продукції необхідно перевіряти термін вживання і умови зберігання.

Соки та фрукти. Якщо упаковка пошкодилася, соки можуть почати бродити і псуватися. Також не варто купувати і вживати фрукти, які трохи підгнили. Звичайно ж, можна відрізати шматок, який згнив, але це не врятує від утворення бактерій, які вже можуть поширюватися по цілому плоду.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: