Вхiд на сайт
Авторизацiя

На вихідних Україну накриють зливи

На вихідних Україну накриють зливи
В Україні у ці вихідні варто чекати на зливи та похолодання. Про це пише синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.

Діденко зазначає, що 16 червня в усіх областях України вдень ще буде тепло, а вже з ночі розпочнеться похолодання.

"16 червня в усіх областях України потеплішає і температура повітря протягом дня становитиме +20...+25 градусів, а на заході і в південній частині країни до +24...+27 градусів. Найближча ніч буде явно прохолодною, тому, якщо вам випаде пізно повертатися додому або гуляти під зірками, одягніть щось щільніше", – повідомила Діденко.

У п'ятницю через антициклон Барбара в Україні буде домінувати високий атмосферний тиск, сухе повітря і сонячна малохмарна погода.

Зі слів синоптика, вже ввечері в західних областях атмосферний фронт принесе дощі з грозами, які в суботу поширяться на більшу частину території України.

За прогнозами Укргідрометцентру 17-18 червня в Україні будуть дощі з грозами.

Так, в суботу дощі з грозами накриють всі регіони, з ними прийде й похолодання. Найнижча денна температура на заході – місцями лише +19.

На вихідних Україну накриють зливи

Тепліше буде на півдні та сході, в Запорізькій області вдень +23...+25.

В Києві 17 червня дощі буде йти цілий день. Вночі +12...+14, вдень +18...+20 градусів.

На вихідних Україну накриють зливи

У неділю, 18 червня, ситуація суттєво не зміниться. Сильні дощі очікуються в Одеській і Миколаївській областях.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: