Вхiд на сайт
Авторизацiя

В одному з магазинів Ужгорода обікрали пенсіонерку

В одному з магазинів Ужгорода обікрали пенсіонерку
Жінка залишилась без грошей, золота і документів. Правоохоронці встановили особу крадійки - нею виявиилась раніше судима закарпатка .

У магазині одного з районів Ужгорода з сумочки місцевої мешканки викрали гроші, документи та золоті вироби. Поліцейські затримали підозрювану та розпочали кримінальне провадження, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Нещодавно до ужгородських правоохоронців з повідомленням про крадіжку звернулася 66-річна жінка. Пенсіонерка розповіла, що в період, коли вона була в приміщенні магазину на проспекті Свободи в Ужгороді, з її сумки викрали пенсійне посвідчення, гроші, а також золоті сережки та кулон. Сума збитку склала 2 000 гривень.

Працівники відділу кримінальної поліції встановили особу підозрюваної – нею виявилася раніше судима за крадіжку та шахрайство жителька села Червеньово Мукачівського району.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: