Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті відбудуться навчання з територіальної оборони (ВІДЕО)

На Закарпатті відбудуться навчання з територіальної оборони (ВІДЕО)
Протягом 10 днів майже півтисячі резервістів будуть відпрацьовувати навички, необхідні для оборони області в разі небезпеки.

Наприкінці червня закарпатці зможуть взяти участь у навчаннях для підрозділів територіальної оборони. Близько півтисячі резервістів протягом 10 днів відпрацьовуватимуть навички, необхідні для оборони Закарпаття у разі потенційної небезпеки.

Відбудуться заняття із військово-медичної, інженерної, тактико-спеціальної, тактичної підготовки, мінної безпеки та вогневої підготовки із практичними стрільбами.

Навчання проведуть офіцери обласного військового комісаріату та 128 ОГПБр, які мають бойовий досвід. Розташуються резервісти у польовому наметовому таборі.

Призову на навчання підлягають військовозобов’язані віком від 20 до 60 років. Усім призваним зберігають місце роботи, займану посаду та середню заробітну плату на підприємстві. Детальніше у сюжеті "Ужінформу":




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: