Вхiд на сайт
Авторизацiя

За добу на Закарпатті зафіксовано 4 випадки керування авто напідпитку

За добу на Закарпатті зафіксовано 4 випадки керування авто напідпитку
На Ужгородщині, Свалявщині, у Хусті та Мукачеві поліція задокументувала чотирьох п‘яних водіїв авто

Протягом доби в області виявлено та зафіксовано чотири випадки порушення ст. 130 КУпАП, повідомляють у поліції області.

Водій Volkswagen Golf напідпитку вчинивши ДТП в ужгородських Тарнівцях на вул. Горького поїхав з місця пригоди, та далеко втекти йому не вдалося. Вже на вулиці Тичини поліція зупинила його. За словами порушника, після аварії він випив ще алкоголю. На водія складено протоколи за ст. 130 ч. 4, ст. 122 ч. 4, ст. 126 ч. 1 КУпАП.

У Мукачеві п‘яного водія на Skoda Fabia запримітили на автозаправній станції. Побачивши авто правоохоронців, чоловік спробував втекти, але марно. Водія зупинили і доправили до лікарні для освідування. Лікарі ж підтвердили наявність 1,76 проміле алкоголю у крові водія. На порушника складено відповідні адмінматеріали.

Ще один випадок керування авто напідпитку зареєстрували хустські правоохоронці. Авто порушника побачили, коли той проїжджав під знаком «В‘їзд заборонено». Освідування на драгері вказало у крові водія – 0,29 проміле алкоголю. Винесено адмінматеріали за ст. 126 ч. 1, ст. 122 ч. 1, ст. 130 ч. 1.

На Свалявщині ж п‘яного водія на ВАЗ-21063 запримітили, коли той виїжджав на зустрічну смугу і порушував правила дорожнього руху. Порушника зупинили, і освідчили на вміст алкоголю у крові. Драгер вказав позитивний результат – 0,17 проміле. На водія складено протокол за ст. 130 ч.1 КУпАП.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: