Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді поліція шукала зниклого неповнолітнього хлопця

В Ужгороді поліція шукала зниклого неповнолітнього хлопця
17-річний ужгородець пішов гуляти і не повернувся додому. Батьки звернулись за допомогою до правоохоронців.

За кілька годин працівники поліції знайшли 17-літнього підлітка, який, гостювавши в друга, не повідомив про своє місце знаходження батькам

Вчора, 13 червня, близько 13:00, до відділку поліції звернувся 40-річний мешканець Ужгорода. Чоловік повідомив, що його син пізно ввечері минулого дня пішов кататися з друзями на велосипеді, але протягом майже 12 годин не повернувся додому і виходить на зв’язок.

Отримавши орієнтування, правоохоронці одразу ж розпочали пошуки. В ході опитування всіх родичів та друзів, які могли мати якусь інформацію про зниклого, поліцейські з’ясували, що хлопець перебуває у свого товариша.

Як пояснив 17-річний ужгородець, після прогулянки він вирішив заночувати у свого друга, але батьків про це не попередив, не маючи змоги їм зателефонувати.

На даний час хлопець знаходиться вдома з батьками, з ним проведено профілактичну бесіду, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: