Вхiд на сайт
Авторизацiя

Медична реформа: у МОЗ пояснили, якими будуть тарифи

Медична реформа: у МОЗ пояснили, якими будуть тарифи

Після запровадження медичної реформи тарифи будуть такими, що задовольнятимуть як жителів містечок, так і мегаполісів. Також прогнозується і те, що з часом держава покриватиме більший відсоток.

Про це розповів заступник міністра охорони здоров'я України Павло Ковтонюк у ефірі 24 Каналу.

За його словами, після запровадження медичної реформи тарифи будуть однаковими для всіх регіонів, однак їх будуть розраховувати відповідно до ринково обґрунтованої ціни – там, де це найдорожче.

Читайте також: Здорова конкуренція: зарплата лікарів залежатимете від кількості пацієнтів

"Завжди кажуть, хіба можна на Київ приміряти тарифи в Жашкові!? Ні, буде навпаки ситуація, що тариф буде один, щоб це працювало як у Києві, так і в Жашкові", – пояснив заступник міністра.

Також він додав, що щороку тарифи та перелік послуг переглядатимуться, тому що кожного року змінюється в Україні бюджетні можливості.

Ми очікуємо на ріст ВВП, маємо такі прогнози від Нацбанку. Отже очікуємо, що кожного року можна буде збільшувати і обсяг, і збільшувати тариф покриття, тобто відсоток, який держава покриває збільшувати, а співоплату, або потребу у додаткових програмах своєю чергою зменшувати, – підкреслив посадовець.

Гість програми "Лівий берег" з Сонею Кошкіною – заступник міністра охорони здоров'я України Павло Ковтонюк

Опубликовано 24 Канал 13 июня 2017 г.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: