Вхiд на сайт
Авторизацiя

Від початку року на Закарпатті з нетверезих водіїв стягнено штрафу на суму 1, 366 млн гривень

Від початку року на Закарпатті з нетверезих водіїв стягнено штрафу на суму 1, 366 млн гривень
Відділ комунікації поліції Закарпатської області інформує, що від початку 2017-го року на дорогах Закарпаття виявлено більше півсотні водіїв, які керували транспортними засобами напідпитку.

Працівниками груп реагування патрульної поліції відділів та відділень ГУНП виявлені та задокументовані 515 водіїв, які керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння, у тому числі 25, які вчинили такі дії повторно.

Закарпатські поліцейські щодня фіксують випадки, коли водії вживають алкогольні напої перед тим, як сісти за кермо. За п’ять місяців поточного року виявлено та задокументовано 515 таких осіб. З них 25 водіїв вчинили такі дії повторно. Судовими інстанціями розглянута 191 адміністративна справа за ознаками адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 130 КУпАП, тобто керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції.

У 131 випадку вже прийняті рішення про накладання адміністративного стягнення у вигляді штрафу на загальну суму 1 мільйон 366 тисяч 800 гривень та позбавлення права керування транспортним засобом строком на 1 рік.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: