Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Мукачівщині чоловік вирощував вдома коноплю (ФОТО)

На Мукачівщині чоловік вирощував вдома коноплю (ФОТО)
Поліція Мукачівського району виявила у дворогосподарстві жителя села Кольчино стебла коноплі. Нарковмісні рослини вилучено та направлено на експертизу.

В ході операції «Мак», мета, якої виявляти та знищувати незаконні посіви нарковмісних рослин маку і конопель, дільничні Мукачівського районного відділення поліції виявили на присадибній ділянці жителя села Кольчино посадку заборонених рослин.

Господар пояснив правоохоронцям, що коноплю посадив його 29-річний син. Той наразі має умовну судимість за скоєння крадіжки.

Поліцією було вилучено п'ять стебел коноплі, які направлено на експертизу. Чоловіка буде притягнуто до адміністративноі відповідальності за статтею 106 (2) КУпАП. Тобто незаконний посів або незаконне вирощування конопель у кількості до десяти рослин – за що передбачено накладення штрафу від вісімнадцяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією незаконно вирощених наркотиковмісних рослин, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Нагадаємо, на Іршавщині полісмени знайшли у закарпатця снодійний мак.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: