Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді вібулось чергове засідання виконкому міськради: основні рішення (ВІДЕО)

В Ужгороді вібулось чергове засідання виконкому міськради: основні рішення (ВІДЕО)
Почесні грамоти патрульним, новий мотузковий парк та заборони на розміщення об’єктів зовнішньої реклами - чим запам'ятається сьогоднішнє засідання виконкому.

В Ужгороді відзначили працівників Управління патрульної поліції, які затримали злочинців. Також привітали багатодітну жінку, котрій раніше присвоїли звання «Мати-героїня» відповідно до указу Президента . Таким чином розпочали чергове засідання виконкому. На порядку денному було 16 питань.

Одне з головних — заборона розміщення об’єктів зовнішньої реклами, зокрема, в центральній історичній частині Ужгорода.

"Є перелік вулиць, де недоцільно розміщувати зовнішню рекламу. Корзо, Корятовича, Волошина. Ми вирішили, щоб там не було реклами, яка не буде прикрашати історичну частину нашого міста, псувати фасади і закривати міся, на як хотіли би подивитися туристи",- зазначив міський голова Богдан Андріїв.

Також на виконкомі дозволили діяльність двох мотузкових атракціонів в Ужгороді — у Боздоському та Підзамковому парках. Вирішили надати паспорти відкритим літнім майданчикам, однак тільки після того, як власники сплатять адмінштрафи за попередню роботу без відповідного на це права. Крім того, затвердили питання про закупівлю спецтехніки для КШЕПу для виконання дорожніх робіт.

На виконкомі обговорили й підсумки опалювального сезону 2016-2017 років та заходи з підготовки до нового, затвердили Положення про визначення потреби в земельних ділянках та порядку їх надання учасникам бойових дій у зоні АТО та родинам загиблих воїнів. Детальніше у сюжеті "Ужінформу":



Фото: прес-служба Ужгородської міської ради.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: