Вхiд на сайт
Авторизацiя

Днями в Ужгороді живописну "Країну" представить сучасний митець Олександр Бабак

Днями в Ужгороді живописну "Країну" представить сучасний митець Олександр Бабак
У Закарпатському обласному художньому музеї ім.Й.Бокшая триває рік модерного мистецтва – рік знайомств із сучасним мистецтвом України та сусідніх країн.

І вже 14 червня у рамках цієї програми в музеї презентують доробок українського митця, сучасного живописця, члена НСХУ Олександра Бабака, творчість якого зацікавить закарпатських поціновувачів дзвінкими кольоровими фразами авторських візій.

Автор представить збірку з майже півсотні полотен, об'єднаних назвою "Країна", повідомляє мистецтвознавець Людмила Біксей.

Відкриття виставки відбудеться о 17.00.

Довідково
Олександр Бабак народився у Києві в 1957 році. Живе і працює y Києві та Великому Перевозі, що на Полтавщині. В 1974 році закінчив Республіканську художню школу ім.Т.Шевченка, у 1984-му – Київський державний художній інститут (нині – Національна академія образотворчого мистецтва і архітектури), педагоги з фаху – Микола Стороженко, Вілен Чеканюк.
Творить у галузі станкового та монументального живопису.

З 1988 року – член Національної спілки художників України.

Нагороджений орденом "За заслуги" III ступеня.

Учасник регіональних, всеукраїнських, міжнародних пленерів та виставок.

Днями в Ужгороді живописну "Країну" представить сучасний митець Олександр Бабак



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: