Вхiд на сайт
Авторизацiя

Протягом вихідних на Закарпатті затримано 6 п'яних водіїв: один з них намагався втекти від поліції

Протягом вихідних на Закарпатті затримано 6 п'яних водіїв: один з них намагався втекти від поліції
Три випадки керування автотранспортними засобами напідпитку виявлено поліцейськими групи швидкого реагування поліції, і по одному – ужгородськими, хустськими та іршавськими полісменами. На усіх порушників складено адмінматеріали

Протягом вихідних на дорогах області закарпатські полісмени зафіксували 6 випадків керування транспортними засобами напідпитку. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Група швидкого реагування поліції задокументувала одразу трьох порушників статті 130 КУпАП.

Першим, поблизу Тячева, за порушення дорожньої розмітки, зупинили водія Ford Focus. Під час спілкування з правоохоронцями, чоловік поводив себе неадекватно і категорично відмовився надавати посвідчення та проходити будь-які освідування на вміст алкоголю в крові. Оскільки водій мав явні ознаки сп‘яніння, при свідках на нього склали адміністративні матеріали.

Другий випадок полісмени з ГШР зафіксували на Берегівщині. Тут п‘яним за кермо КАМАЗу сів мешканець села Кольчино, що на Мукачівщині. Його так само зупинили за порушення правил дорожньої розмітки. Освідування на Драгері показало, що у крові водія 0,61 проміле алкоголю.

Ще одного водія напідпитку затримано на Берегівщині. Зупинили чоловіка, аби попередити про відповідальність за не пристебнутий пасок безпеки, а виявилося, що він ще й хильнув зайвого перед тим, як сісти за кермо свого ВАЗ 2106. Від освідування – відмовився, і посвідчення водія також не продемонстрував. У підсумку на порушника склали адмінматеріали за порушення статті 126-2 та 130 КУпАП.

А от на Ужгородщині - між селами Чертеж та Худлєво, поліція зупинила водія Volvo. Чоловік рухався на автомобілі, порушуючи дорожню розмітку. Під час спілкування з правоохоронцями, від освідування порушник відмовився. У присутності понятих на нього склали постанову за ст. 130 КУпАП.

Справжній блокбастер, під час затримання п‘яного водія на ВАЗ 21011 розігрався неподалік Хуста. Побачивши авто поліції, чоловік почав нервувати, і сівши за кермо, дременув навтьоки. Правоохоронці ж запримітивши неладне – почали переслідувати втікача і таки затримали. Зупинилося авто посеред поля, оскільки закінчилося пальне. У результаті переслідування ніхто не постраждав. На водія-втікача ж склали адмінматеріали. Тепер відповідатиме перед судом.

І наостанок – Іршава. Водія ВАЗ 2101, напідпитку, який порушував дорожню розмітку – виїжджав на зустрічну смугу і маневрував на проїжджій частині – зупинили за порушення правил дорожнього руху. Оскільки чоловік мав явні ознаки алкогольного сп‘яніння, при свідках на нього склали адмінпостанову. Від освідування та пред‘явлення документів чоловік відмовився.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: