Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ужгородський Водоканал повідомив про роботи, виконані протягом вихідних

Ужгородський Водоканал повідомив про роботи, виконані протягом вихідних
За інформацією адміністрації КП «Водоканал м. Ужгород», протягом минулих вихідних (10-11 червня), працівниками служби дільниці водопровідної мережі було виконано аварійно-відновлювальні роботи за наступними адресами:

вул. Райдужна, 23;
пер. Перемоги, 1 – Квітів (с. Сторожниця).

Що ж до каналізаційних мереж, то працівниками дільниці експлуатації водовідведення та профілактики мереж водовідведення були виконані роботи по прочистці каналізаційних мереж або усуненню будь-яких інших несправностей за такими адресами:

вул. Тімірязєва, 18;
вул. Чорновола, 29;
вул. Можайського, 16-18;
вул. Тихого, 13а;
вул. Легоцького, 7;
пер. Польова, 9 – Конопляна;
вул. Польова, 18;
вул. Володимирська, 63а;
вул. Острівна, 20.

Нагадуємо, що у разі виявлення будь-яких несправностей мереж, що входять у сферу обслуговування нашого підприємства, для запобігання аварійних ситуацій, звертайтеся в диспетчерську службу КП «Водоканал м. Ужгорода» за телефонами: (0312) 64-06-56 та (0312) 64-38-55.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: