Вхiд на сайт
Авторизацiя

Прикордонники розповіли про ситуацію на рубежах країни першого дня безвізу

Прикордонники розповіли про ситуацію на рубежах країни першого дня безвізу
Станом на 19.00 кордон у рамках безвізу перетнули понад 1 400 українців. Про це повідомив на своїй сторінці в соцмережі помічник голови Держприкордонслужби Олег Слободян.

"73% з них – в автомобільних пунктах пропуску, 27% – в авіаційних. Більшість (65%) виїхали в ЄС через українсько-польську ділянку. Відмова як і раніше тільки одна – через перевищення терміну перебування в Данії", – розповіли у відомстві.

Нагадаємо, з сьогоднішнього дня, 11 червня, набуло чинності рішення Ради Європейського Союзу про введення безвізового режиму для короткострокових поїздок громадян України в 30 країн Євросоюзу і Шенгенської зони.

Завершується перший день безвізу. Українці в черговий раз продемонстрували світу, що є нацією чемною: ані тобі черг на к...

Опубликовано Oleh Slobodyan 11 июня 2017 г.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: