Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Хустському районі в ході обшуків поліція виявила нелегальні знахідки (ФОТО)

У Хустському районі в ході обшуків поліція виявила нелегальні знахідки (ФОТО)


У рамках кримінальних проваджень поліція Хустського району провела санкціоновані судом обшуки у мешканців села Березово та Нижнє Селище. У першого правоохоронці знайшли 250 набоїв калібру 5,6 мм та одноцівкову гладкоствольну рушницю. 46-річний господар пояснив поліції, що вказані набої знайшов, а рушниця залишилась від діда.

У жителя села Нижнє Селище поліцією було знайдено 20 набоїв, один з них калібру 7,62 мм, решта - 5,6. Крім цього – 9 набоїв калібру 16 мм. Вказані набої чоловік придбав чотири року тому для відстрілу диких звірів.

- Усі знайдені в ході огляду набої та рушницю вилучено та направлено на дослідження. За даними фактами відомості внесені до ЄРДР з правовою кваліфікацією ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України (зберігання вогнепальної зброї та боєприпасів без передбаченого законом дозволу),- коментує старший слідчий Хустського відділу поліції капітан Сергій Монич.

Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від двох до п'яти років. Окрім кримінальної обидва чоловіки понесуть ще й адміністративну відповідальність. Слідство триває.
У Хустському районі в ході обшуків поліція виявила нелегальні знахідки (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: