Вхiд на сайт
Авторизацiя

МЗС нагадує першим мандрівникам: у кожній державі ЄС безвіз вступить у силу за місцевим часом

МЗС нагадує першим мандрівникам: у кожній державі ЄС безвіз вступить у силу за місцевим часом


МЗС України нагадує українцям, які вже в перші години 11 червня планують здійснити поїздку до країн ЄС, що у кожній державі рішення вступить у силу за місцевим часом, який може бути відмінним від українського.

Про це повідомляє прес-служба МЗС.

Як відомо, 11 червня 2017 року, починаючи з 00 години 00 хвилин, набирає чинності рішення Європейського Союзу про безвізові поїздки громадян України.

"Привертаємо увагу громадян, які вже в перші години 11 червня планують здійснити поїздку до країн ЄС, що у кожній державі рішення вступить у силу за місцевим часом, який може бути відмінним від українського", - заявили в МЗС.
В МЗС рекомендують перевірити поточний місцевий час в європейських столицях і найбільших містах.

"При плануванні подорожей радимо ретельно розраховувати маршрут і час прибуття до відповідної країни з метою уникнення непорозумінь на кордоні та скорочення часу проходження паспортного контролю", - повідомляє прес-служба.
Нагадаємо, європейські держави, що мають скасувати візовий режим громадян України, будуть робити це в чотири етапи, протягом ночі 11 червня.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: