Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді поліція розкрила крадіжку на 50 тисяч гривень

В Ужгороді поліція розкрила крадіжку на 50 тисяч гривень
З квартири мешканки обласного центру Закарпаття крадії винесли майна на 50 тисяч гривень. За даним фактом працівники поліції розпочали слідство і встановили особи причетних до крадіжки

Про крадіжку з помешкання до правоохоронних органів заявила ужгородка. За її словами невідомі особи проникли через вікно до квартири на першому поверсі, звідки викрали 1 000 доларів США, 450 євро, 3 000 гривень та ювелірні вироби: 2 золоті ланцюжки, 6 пар сережок і 3 золотих каблучки.

Вжитими оперативно-розшуковими заходами працівники управління карного розшуку ГУНП спільно з працівниками відділу кримінальної поліції Ужгорода встановили, що дане діяння скоїли 31-річний непрацюючий ужгородець, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за ст. 185 Кримінального кодексу України, 32-річний непрацюючий ужгородець і 26-річний непрацюючий, мешканець Ужгорода. Щодо фігурантів справи вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Розслідування за фактом ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України триває, повідомив відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: