Вхiд на сайт
Авторизацiя

Мукачівські правоохоронці знайшли викрадача мобільного телефону

Мукачівські правоохоронці знайшли викрадача мобільного телефону
Адміністратор одного з кафе в Мукачеві повідомив про зникнення дорогого телефону. Правоохоронці вирахували крадія.

Як інформують у поліції області, із заявою про крадіжку мобільного телефону до чергової частини Мукачівського відділу поліції звернувся адміністратор одного з місцевих кафе у Мукачеві. Чоловік повідомив, що з барної стійки зник його мобільний телефон, вартість якого 4 тисячі гривень.

Поліція за даним фактом розпочала слідство, в ході якого було встановлено особу крадія. Ним виявився 36-річний не працюючий мукачівець.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження, що передбачене ч. 1 статті 185 Кримінального кодексу Украіни. За вказане кримінальне правопорушення передбачено покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: