Вхiд на сайт
Авторизацiя

Держкомтелерадіо розпочав прийом заявок на здобуття урядової премії імені Лесі Українки

Держкомтелерадіо розпочав прийом заявок на здобуття урядової премії імені Лесі УкраїнкиДержкомтелерадіо розпочав прийом заявок для участі в конкурсі на здобуття щорічної премії Кабінету міністрів України імені Лесі Українки за літературно-мистецькі твори для дітей та юнацтва. Премію присуджують за твори, які сприяють вихованню молодого покоління в дусі національної гідності, духовної єдності українського суспільства та здобули широке громадське визнання.

Про це повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА.

Відбирає твори та готує обґрунтовані пропозиції щодо номінації їх на здобуття премії Комітет, до складу якого входять голова (заступник голови) Держкомтелерадіо, заступник міністра культури, заступник міністра освіти і науки, молоді та спорту, представники Національної спілки письменників, Національної спілки художників, Національної спілки театральних діячів, Національної спілки кінематографістів, інші особи за рішенням голови Комітету.

Згідно з положенням до конкурсу допускають лише книжкові видання, що вийшли друком за останні три роки; премію не присуджують повторно та за твори, відзначені іншими преміями.

Для участі в конкурсі на здобуття премії до 1 грудня 2017 року необхідно подати наступні документи: клопотання про присудження Премії з короткою характеристикою твору та його автора у паперовій та електронній формі; три примірники твору у друкованому вигляді (на диску); розширену анотацію на твір у паперовій та електронній формі; копії відгуків у засобах масової інформації, рецензії (за наявності); копії паспорта та реєстраційного номера облікової картки платника податку згідно з Державним реєстром фізичних осіб - платників податків, крім фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку у паспорті.

Заявку з приміткою «На здобуття щорічної премії Кабінету міністрів України імені Лесі Українки за літературно-мистецькі твори для дітей та юнацтва» слід надсилати до Держкомтелерадіо за адресою: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2. Контактний телефон: 278-87-56, e-mail:kan@comin.gov.ua, sector@comin.gov.ua.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: