Вхiд на сайт
Авторизацiя

Супрун розповіла, коли буде прийнятий весь пакет документів медреформи

Супрун розповіла, коли буде прийнятий весь пакет документів медреформи
Виконувач обов'язків міністра охорони здоров'я Уляна Супрун заявила, що пакет документів для провадження медичної реформи має бути прийнятий до кінця сесії Верховної Ради.

Про це вона заявила в прямому ефірі 24 Каналу.

"Коли ми мали зустріч з кабінетом міністрів, з Національною радою реформ, Президент закликав, щоб Верховна Рада до кінця цієї сесії прийняла ці законопроекти, він поставив медичну реформу в пріоритет, бо медицина не працює і немає часу на зволікання. Ми вже 26 років говоримо про зміни? але нічого не робимо, – сказала Супрун.

Вона також додала, що необіхідні голоси в Верховній Раді є, і наголосила, що цю реформу вимагає суспільство і громадські організації.

І ми бачимо, що є голоси і хочемо подякувати тим депутатам, які підтримали нововведення, це ББП і фракція "Самопоміч", "Народний фронт" і позафракційним. Ми також отримуємо підтримку від різних організацій, від громадян, в соціальних мережах почався флешмоб в підтримку медичної реформи,
– заявила Уляна Супрун.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: