Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліції вдалося розшукати авто, яке серед ночі викрали у Мукачеві

Поліції вдалося розшукати авто, яке серед ночі викрали у Мукачеві


Вночі, о 02:30 години із заявою про незаконне заволодіння транспортним засобом до поліції Мукачева звернувся 47-річний місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що в нього 30 хвилин тому із автозаправочної станції угнали автомобіль «Renault Megane».

Про дану подію було повідомлено всім підрозділам поліції та введено план «Прехват». Вжитими оперативно-розшуковими заходами менш ніж за 4 години автомобіль мукачівські поліцейські розшукали у селі Дерцен. Автомобіль угнав 27-річний мукачівць, якого доставлено до відділу поліції, чоловік у скоєному зізнався.

Наразі тривають першочергові слідчі дії. Транспортний засіб поміщено на спецмайданчик. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 статті 289 Кримінального кодексу Украіни.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: