Вхiд на сайт
Авторизацiя

Відпустка 2017: Україна чи Європа?

Відпустка 2017: Україна чи Європа?


22 травня 2017 року офіційний вісник Європейского Союза опублікував рішення про безвізовий режим для громадян України. Це означає, що через пару днів, а саме в ніч з 11 на 12 червня, жителі країни зможуть подорожувати та знаходитися на території Шенгенської зони до 90 днів без віз.

Щоб вільно відвідувати ЄС, при собі, кожен майбутній турист повинен мати новий біометричний паспорт, відповідні документи, які б підтверджували ціль поїздки чи місце проживання, а також достатню суму грошей. Тому, за думкою головних експертів туристичного ринку, в 2017 році, доки система безвізового режиму лише почне налагоджуватися, а українці тільки будуть звикати до нових можливостей, кількість самостійних подорожуючих до країн Європи зросте всього на 10%.

Без сумніву, рівень морського сервісу в Україні сьогодні відстає від західного, а, тим паче, від європейського (чи навіть від такого звичного нашим громадянам відпочинку у Єгипті чи Туреччині), проте залишається привабливим для багатьох туристів через цінову доступність. Так, цього року, сім’ї з чотирьох чоловік, вдасться відпочити на березі Азовського моря від 280 грн на добу.

Загалом, експерти прогнозують ріст внутрішнього туризму по усім напрямкам. Починаючи з травневих свят, українці активно почали подорожувати по країні та за допомогою «екскурсій вихідного дня» відвідувати Львів, Чернівці, Вінницю, Чернігів та Закарпаття. Також, все більше жителів столиці обирають 2-денний сімейний відпочинок під Києвом, в готелях та SPA-центрах, що розташовані в мальовничих природних місцях. Традиційно, до моря жителі країни поїдуть у липні-серпні, обираючи бюджетні варіанти як на Одещині, так і в Запорізькій, Херсонській, Миколаївській областях.

В пріоритеті, для більшості майбутніх туристів, залишається максимальне співвідношення ціни з якістю проживання. З цією метою, експерти платформи акційний та знижкових пропозицій Скидочник радять активно моніторити акційні пропозиції від готелів на популярних курортах. Адже так, є можливість забронювати комфортний відпочинок зі знижкою до -40% та зекономити власний бюджет для майбутніх подорожей вже не тільки Україною, а й новою Європою.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: