Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція затримала групу ужгородців, котрі підозрюються у пограбуванні

Поліція затримала групу ужгородців, котрі підозрюються у пограбуванніПрацівники Ужгородського відділу поліції спільно з працівниками управління карного розшуку ГУ НП на Закарпатті, розшукали та затримали підозрюваних у скоєнні крадіжки телевізора та ювелірних виробів з помешкання ужгородки.

Навідавшись до помешкання вперше зловмисники викрали з шафи спальної кімнати квартири на 1 поверсі 3 тисячі доларів, 3 500 євро, 2 тисячі гривень і золоті прикраси.

А от повторно завітавши до тієї ж квартири, вкрали звідти телевізор «Samsung».

За фактом правопорушення, вживши відповідні заходи, поліція встановила особи підозрюваних. Ними виявилися безробітні ужгородці. Один з них – раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за аналогічний злочин.

Наразі розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 185 триває. Підозрюваних поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Їм загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: