Вхiд на сайт
Авторизацiя

Що і де робитимуть в Ужгороді сьогодні, 7 червня

Що і де робитимуть в Ужгороді сьогодні, 7 червня
За інформацією міської ради, сьогодні у місті косять, висаджують квіти і вирізають гілки. Також продовжують капітальні та поточні ремонти вулиць.

Працівники підприємства «Закарпателектробуд» сьогодні в Ужгороді відновлюють лінію вуличного освітлення на вулицях Насипній, Горянській, Шишкіна, О. Кобилянської, у провулку Музейному, встановлюють бетонні цоколі опор мережі вуличного освітлення на вулиці Собранецькій.

Працівники «УжАгроміксу» висаджують квіти у сквері Масарика та на площі Б. Хмельницького. Косять сьогодні вулиці Будителів, Верещагіна, Гагаріна, Дворжака, схили річки на набережних Незалежності, Ботанічній, Студентській. На вулицях Митній, Собранецькій вирізають гілки дерев, які заважають оглядовості дорожніх знаків, світлофорів, а на Собранецькій (поблизу магазину «Ера») вирізають сухе дерево.

Підприємство КШЕП займається скошуванням зелених зон на Собранецькій та встановленням дорожніх знаків на Київській набережній («В’їзд заборонено») та на вулиці Анкудінова («Напрямки руху по смугах»). Також комунальники проводять підготовчі роботи до поточного ремонту на вулиці Шумній.

«АВЕ-Ужгород» косить зелені зони транспортних кіл на площах Б. Хмельницького, Дружби Народів, вулицях Л. Толстого, Навої.

КБК продовжує капітальний ремонт тротуарів на вулиці Собранецькій (підготовчі роботи, демонтаж покриття з фігурних елементів мощення) та капремонт вулиці Заньковецької (підготовчі роботи, підняття горловин колодязів).

Триває капітальний ремонт внутрішньоквартальних територій на вулицях Докучаєва, 4-6 , Легоцького, 58 (вирівнюють бордюри, облаштовують тротуари), Керченській, 7 (підготовчі роботи, підняття люків, ремонт бордюрів), вул.Заньковецької ,77- вул. Легоцького, 21,23 (влаштування покриття з фігурних елементів мощення).

ТОВ «БК Капітальна» робить капітальний ремонт тротуарів на площі Поштовій (підготовчі роботи, розбирають покриття з фігурних елементів мощення).

Працівники ТОВ «УШБУ-58» продовжують капремонт на вулиці Берчені.

Капітальний ремонт покрівлі житлового будинку проводять на вулиці Навої, 3.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: