Вхiд на сайт
Авторизацiя

На дорогах Закарпаття полісмени знову виявили нетверезих водіїв

На дорогах Закарпаття полісмени знову виявили нетверезих водіїв
Одразу у кількох районах правоохоронці зафіксували випадки кермування напідпитку. Всього за минулу добу виявили 4 не зовсім тверезих керманичів.

Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння задокументовано в Свалявському, Берегівському та Іршавському районах, повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

У селі Стройне Свалявського району працівники поліції зупинили автомобіль «ВАЗ-2107», водій якого не був пристебнутий паском безпеки. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, а також не мав водійського посвідчення і страховки. В лікарні у нього виявили 0,65 проміле алкоголю.

У селі Дідово Берегівського району наряд ГШР зупинив автомобіль «Аlfa Rоmео», який не повідомив світловим сигналом про поворот інших учасників руху. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час освідчення драгер показав 1,20 проміле алкоголю.

На автодорозі біля села Кам’янське Іршавського району правоохоронці зупинили водія мопеда, який порушив вимогу дорожньої розмітки. За кермом перебував чоловік, який не мав водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідчення він відмовився, про що в присутності двох свідків було складено відповідний адмінпротокол.

В селі Імстичево Іршавського району наряд ГШР зупинив автомобіль «ВАЗ-2105», на якому не горіла одна фара. За кермом перебував нетверезий житель села Білки Іршавського району. Під час медосвідчення в лікарні в чоловіка виявили 0,6 проміле алкоголю. Водійське посвідчення вилучили. Також з’ясувалося, що водій не має відповідної категорії на право керування.

На усіх правопорушників було складено адмінпротоколи за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Керування транспортним засобом особою, яка перебуває в стані алкогольного сп’яніння).


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: