Вхiд на сайт
Авторизацiя

На городі у закарпатця полісмени виявили несподівані знахідки

На городі у закарпатця полісмени виявили несподівані знахідки
У мешканки Тур‘ї-Ремети, що на Перечинщині, на городі виявили несанкціоновані посіви наркотиковмісних рослин. За фактом правопорушення відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 310 Кримінального Кодексу України

Перечинські правоохоронці, під час проведення заходів у рамках спецоперації «Мак-2017», поміж картоплі, на городі у місцевого мешканця виявили 13 рослин, схожих на коноплі.

Поліція розшукала власницю городу. Як з‘ясувалося, посівами конопель займався її син. 19-річний хлопець стверджує, що сіяв рослини для власного споживання.

Вилучені рослини направлено на експертизу, повідомляють у поліції області.

За фактом порушення Закону, перечинські правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 310 Кримінального кодексу України - Незаконний посів або вирощування снотворного маку чи конопель. Злочини, кваліфіковані за цією статтею караються штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Читайте також: Скористалися безпорадним станом: на Закарпатті спіймали зухвалих крадіїв


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: